Koledar

2021
november
2021/11/05
petek
2021/11/05
20. oktober 2021

3. Domnov memorial

Gimnazija Kranj in Šahovski krožek Gimnazije Kranj vabita na 3. Domnov Memorial.
Turnir bo potekal v petek, 5. 11. 2021, v konferenčni dvorani Gimnazije Kranj s pričetkom ob 17.00.

V spomin na našega prijatelja Domna Kerna bomo odigrali 7 kol ene njegovih najljubših iger. Domen je igral za zabavo in veselje. Vabimo vas, da tako skupaj zaigramo šah tudi mi.
Vse rekvizite zagotovi organizator.
Udeležba na turnirju možna le pod pogoji PCT. Udeležence turnirja naprošamo, da s seboj prinesejo podpisano izjavo o izpolnjevanju pogojev PCT.
Zaradi ukrepov se dobimo na parkirišču Gimnazije Kranj pri lipi ob 16.55, da skupaj vstopimo v šolo, ker je le-ta zaklenjena.

Prijavnine ni.
Informacije na: mitja.hribar@gimkr.si


4. november 2021

Slovenski velikani 2022

Koledar in potujoča razstava Gimnazije Kranj na ogled postavljata naslednji ducat pomembnih slovenskih osebnosti. Alma Karlin, Rihard Jakopič, Kristina Gorišek Novaković, Nejc Zaplotnik, Oton Župančič, Kristina Brenk, Stanko Bloudek, Pater Simon Ašič, Ita Rina, Josip Plemelj, Franja Bojc Bidovec in Janez Bleiweis. Tudi letos sprejemamo naročila za koledar, ki je že izšel, v tajništvu pri gospe Tatjani Cvetko: 04 2811710 ali tatjana.cvetko@gimkr.si. Izkupiček prostovoljnih prispevkov bo namenjen šolskemu skladu.


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se